AANSPANNEN EN RICHTEN WIJ ZIJN KATAPULT
Je hebt alle niveaus keihard nodig, innovatie doe je met z’n allen Gebroeders Seiffers, Accenda
En later zijn we pas aan de baas gaan vragen of het mocht James Veenhoff - Denim City
Dit is niet alleen voor mij van belang, maar voor de hele sector Robert van Marrewijk - Tomatenteler
Wij doen onderzoek waar de markt behoefte aan heeftBiense Hoogland - Student

Katapult studiereis The Netherlands

14-09-2018

Begin

06-02-2019 om 00:00

Einde

09-02-2019 om 00:00

Ben je erbij?

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Tijdens buitenlandse PPS-reizen naar Canada, Silicon Valley, Estland, Finland etc. zagen we veel goede voorbeelden van onderwijsinnovatie, inspirerende businesscases, innovatiehubs en meer. We leerden óók telkens dat de samenwerking tussen onderwijs en bedrijfsleven in Nederland uniek is!

Andere landen kunnen nog wat leren van de manier waarop mbo en hbo en het bedrijfsleven nieuwe vormen van onderwijs en innovatie vormgeven. En er valt ontzettend veel van elkaar te leren als je een paar dagen op stap bent met elkaar. Maar hé, waarom dan niet eens op studiereis in eigen land?

Van 6 t/m 8 februari 2019 organiseert Katapult daarom de studiereis The Netherlands! We bezoeken prachtige voorbeelden van onderwijsinnovatie, innovatieve campussen en bijzondere PPS-en. Denk bijvoorbeeld aan het High Tech Center Delft, waar mbo-hbo-wo met het bedrijfsleven werkt aan innovaties als Ekolectric en Pico Zebro. En het World Horti Center dat het beste wat de tuinbouw de wereld te bieden heeft koppelt aan het onderwijs. En natuurlijk Codam, de spiksplinternieuwe programmeer- ‘school’, dat de wetten van traditioneel onderwijs tart met onderwijs zonder klassen en docenten. Codam is de Nederlandse versie van het Amerikaanse 42-University en het Franse Ecole 42. Ook het Centre of Expertise Biobased & Circular Economy, de 3D Maker Zone in Haarlem en het Amsterdam Creative Industries Network zijn zeker het bezoeken waard!

Kortom: een inspirerend 3 daags programma voor projectleiders van PPS-en, docenten, studenten en uiteraard bedrijfspartners. Wil je op de hoogte blijven van het programma en de inschrijving? Meld je dan nu, dan houden we je op de hoogte. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt en er is plek voor maximaal 30 PPS-deelnemers. Het is nadrukkelijk de bedoeling dat je alle drie de dagen deelneemt, met busreis en overnachtingen, juist omdat de groepsdynamiek de helft van de toegevoegde waarde is. De kosten en eigen bijdrage gaan circa € 300-500,- per persoon bedragen. Daarmee dekken we de kosten van je reis, eten en verblijf. Katapult ontwikkelt en coördineert het programma.

Heb je zelf ook nog leuke ideeën voor deze studiereis of vragen, laat dat dan ook weten.

We kijken uit naar je voorinschrijving! Meld je aan bij Sabrina Schippers: sabrina.schippers@wijzijnkatapult.nl

 

 

Contact
Katapult
Oranjebuitensingel 6
2511 VE Den Haag

070-3119717
hallo@wijzijnkatapult.nl 

 

 

 

 

 

 

 

BLIJF OP DE HOOGTE STEL JE VRAAG       PRIVACY    CC BY-NC 

VOLG ONS OP