3-daagse businessmodel training start 15 september

31-08-2017 276 keer bekeken

Een business model voor Centra is de manier waarop een samenwerkingsverband waarde creëert.  Elke organisatie, publiek of privaat, heeft een business model. In deze training worden praktische tools aangereikt om met een eigen businessmodel aan de slag te gaan.

De driedaagse businessmodel training is er op gericht om projectleiders en business developers van centra te inspireren en praktische tools aan te reiken om met het eigen businessmodel aan de slag te gaan. De ervaring van de eerdere trainingen is dat het heel effectief is om met 2 personen van een centrum te komen, of liever nog, een bedrijfspartner mee te nemen. Hierdoor kun je zowel tijdens de training, als in je eigen praktijk, modellen & strategieën sneller eenvoudiger in het eigen samenwerkingsverband toepassen.

We staan onder andere stil bij:

  • Het ontwerpen, ontbundelen en innoveren van het eigen businessmodel
  • Het vraaggestuurd betrekken van bedrijfsleven, publieke partners en interne klanten
  • Het ontwikkelen en testen van proposities
  • Het slim opschalen van het team zonder zelf vast te lopen in organisatorische vraagstukken

Uit de kennisbank

Ook onderlinge kennisdeling en praktische voorbeelden van reeds gestarte samenwerkingsverbanden vormen een belangrijk onderdeel van deze training. In de kennisbank bij het onderdeel Business modellen vind je praktische tips en relevante documenten op dit onderwerp.

Tip: O.a. download je hier het e-werkboek: Publiek-private business modellen in het Nederlandse beroepsonderwijs. Een praktisch werkboek om de zoektocht naar een schaalbaar en kostendekkend business model van je samenwerkingsverband te versnellen. Laat je bijvoorbeeld inspireren door business modellen uit de praktijk van de Centra voor innovatief vakamanschap en Centres of expertise.

Info & Aanmelden

Voor de praktische informatie en je aan te melden voor de training driedaagse klik hier.

Contact
Katapult
Oranjebuitensingel 6
2511 VE Den Haag

070-3119717
hallo@wijzijnkatapult.nl 

 

 

 

 

 

 

 

BLIJF OP DE HOOGTE STEL JE VRAAG       PRIVACY    CC BY-NC 

VOLG ONS OP