Samen SLIM – leren van experts’ ‘Vangen en borgen van kennis

Samen SLIM – leren van experts: Vangen en borgen van kennis’ door Nicole van ’t Wout, Wisbits 

Op welke schatkist vol (vak)kennis & expertise zit jouw organisatie of team eigenlijk? En hoe kun je die samen effectief ontsluiten?
In een interactieve workshop nemen de leerexperts van Wisbits je hierin mee.

We bespreken sterke voorbeelden van organisaties die innovatief vakmanschap effectief borgen en delen. Daarnaast nemen we de kennis en kunde van jouw organisatie onder de loep. We brengen samen in kaart hoe je expliciete én impliciete kennis ontsluit, bijvoorbeeld in een online en/of offline Academy (blended learning).

Na deze workshop ben je goed voorbereid om zelf aan de slag te gaan met alle praktische tips en tools, en heb je antwoord op de vragen die je op dit moment bezig houden. Als je deze vragen bij het aanmelden noteert, kunnen de leerexperts hier alvast over nadenken.

Wanneer?

22 november 15.30-17.00 uur

13 december 15.30-17.00 uur

AVG
Wij nemen je privacy serieus. Met de invulling van dit formulier ga je ermee akkoord dat wij de door jouw aangeleverde persoonsgegevens gebruiken om contact met je op te nemen en/of de door jou gevraagde informatie te doen toekomen. Kijk hier voor meer informatie over ons privacy beleid: https://ptvt.nl/wp-content/uploads/2019/05/Privacyverklaring-PTvT.pdf

 

Voor- en achternaam*
Emailadres*
Organisatie/Instelling*
Functie*
SLIM projectnaam of -nummer*
SLIM activiteit*
Ik ben aanwezig op*


Waar loop jij momenteel tegenaan?
Op welke vraag wil jij graag antwoord van een van de leerexperts?
Ik vind het leuk om op de lijst van goede voorbeelden te komen m.b.t. SLIM en wil best een keer kennis delen