Centrum event: netwerkconferentie beroepsonderwijs

Begin

04-09-2018 om 16:00

Einde

04-09-2018 om 20:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

West-Brabant kent forse uitdagingen in de beroepsbevolking. Bedrijven en maatschappelijke organisaties schreeuwen om goed personeel; de instroom in het beroepsonderwijs loopt terug én de komende jaren vindt een grote uitstroom van goed opgeleide werknemers naar pensioen plaats.

Het is tijd om de handen ineen te slaan en te zien hoe we als West-Brabantse gemeenten, bedrijven en onderwijsinstellingen kunnen komen tot een gezamenlijke beroepsonderwijsagenda. Doel van deze agenda is te zorgen dat we zo veel mogelijk mensen opleiden die nodig zijn voor de West-Brabantse bedrijven. Nu investeren in beroepsonderwijs is een garantie voor een economische en sociaal vitale regio. 

Daarom nodigen wij u uit voor een netwerkconferentie over beroepsonderwijs in West-Brabant op dinsdag 4 september a.s. tussen 16.00u en 20.00u op het Kellebeek College (Oostelijke Havendijk 1 in Roosendaal). Wij werken graag samen met u aan onderwijs dat ambitieuze jongeren en ouderen het beste uit zichzelf laat halen. Onderwijs dat hen voorbereidt en verder helpt op de arbeidsmarkt die springt om deze beroepskrachten én hen goed voorbereidt op de samenleving van nu en later. Dat vormt het vertrekpunt voor de bijeenkomst van 4 september a.s. Voor deze bijeenkomst hebben wij ook dhr. A. Slob, Minister voor Basis- en Voortgezet Onderwijs en Media, uitgenodigd.

Uw inbreng en onze gezamenlijke slagkracht is daarbij van groot belang!
U ontmoet op deze netwerkavond onderwijswethouders, onderwijsbestuurders en vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven uit de gehele regio West-Brabant. We willen de eerste stappen zetten naar één gezamenlijke regionale agenda voor beroepsonderwijs, waarin de ambities vanuit onderwijs, bedrijfsleven en gemeenten bij elkaar komen en onze gezamenlijke slagkracht wordt benut en vertaald naar concrete acties voor de regio. Deze agenda draagt bij aan de invulling van de economische opgaven voor de regio en deze samenwerking stelt ons in staat daar ook middelen van buiten de regio voor aan te wenden.

Aanmelden
Via deze link kunt u zich voor deze bijeenkomst aanmelden: bij voorkeur vóór 24 augustus.

Contact
Katapult
Oranjebuitensingel 6
2511 VE Den Haag

070-3119717
hallo@wijzijnkatapult.nl 

 

 

 

 

 

 

 

BLIJF OP DE HOOGTE STEL JE VRAAG       PRIVACY    CC BY-NC 

VOLG ONS OP