CoP goes live: geannuleerd!

! In onder meer onze laatste nieuwsbrief hebben we melding gemaakt van ondergenoemd livestream event van PPS Communiy of Practice op 15 december. Vanwege Corona gaat dit event op dat moment helaas niet door! Gezocht zal worden naar een nieuw moment in het nieuwe jaar.! 

Veel pps’en in mo en hbo bouwen aan “learning communities” waarin studenten, docenten, onderzoekers en ondernemers samen leren, werken en innoveren. Of hebben ambities daartoe. In Zuid-Limburg, op de Chemelot Campus werkt de PPS Community of Practice precies hieraan, zij noemen dat Communities of Practice. Het Chemelot Innovation & Learning Labs (kortweg: CHILL) timmert hiermee in het hbo al langer aan de weg, met hulp van subsidie uit het RIF wordt deze praktijk ook in het mbo geïntensiveerd. En wel in de “PPS Community of Practice.”
 
De PPS Community of Practice heeft als doelstelling een Ecosysteem van Leren en Werken te ontwikkelen in de regio Limburg. In de livestream “CoP goes live” die op 15 december van 16:00 tot 17:30 uur plaatsvindt spreken we verschillende stakeholders van deze PPS over hoe dat “Ecosysteem” vorm wordt gegeven.
 
Geïnteresseerd? Luister vooral mee!
De livestream is bereikbaar via https://live.dutchwebinar.com/copgoeslive.

Om je alvast een beeld te geven van wat je kunt verwachten, neemt Frank Schaap, Director Business Development & Marketing Chemelot je via deze link (wachtwoord: innovatie) mee in de huidige wereld van Chemelot en haar ontwikkelingen voor de toekomst.
 
Klik hier voor de originele uitnodiging