Leerkring Digitale Werkplaatsen: MKB als Klant i.s.m. KvK

Thema: MKB als Klant

Doelgroep: Digitale Werkplaatsen (besloten)

Deze sessie zal verzorgd worden i.s.m. de Kamer van Koophandel. Aan de hand van hun onderzoek onder ondernemers tijdens de corona-crises krijgen we een inkijkje in de motieven van ondernemers om al dan niet in digitalisering te investeren. Met hun holografische show vol voorbeelden van slimme digitale ondernemers is er een schat aan inspiratie aanwezig. Daarnaast zet de KvK ook op andere manieren in op het stimuleren van digitalisering. In deze sessie focussen we op concrete samenwerking tussen werkplaatsen en de Kamer van Koophandel om de vindbaarheid van jullie werkplaatsen bij mkb te vergroten.

Kortom dit is interessant voor jou als digitale werkplaats (in wording) als het een uitdaging blijkt om mkb’ers te bereiken. Als het goed is werk je hiervoor samen met intermediairs, zoals banken, brancheorganisaties en/of lokale ondernemersverenigingen. Het feit dat veel ondernemers door de coronacrisis wel iets anders aan hun hoofd hebben (gehad) en intermediairs druk waren met noodsteun, bemoeilijkte dit nog eens extra. De KvK heeft een vergelijkbare ambitie als jullie: namelijk kleiner mkb helpen digitaliseren en werkt graag met jullie samen. Deze bijeenkomst kan daar een goede start voor zijn.

We nodigen jullie van harte uit om ook jullie eigen mkb-intermediairs mee te nemen naar deze sessie. Aanmelden kan via onderstaand formulier of stuur een email naar mkbversneller@ptvt.nl 


Voor- en achternaam*

Organisatie / Instelling*

Emailadres*

Digitale Werkplaats / Regio*

opmerking / vraag