Informatiebijeenkomst Subsidieregeling mkb-werkplaatsen

De subsidieregeling voor mkb-werkplaatsen opent opnieuw voor nieuwe voorstellen vanaf 1 september, lees hier ons nieuwsbericht. Na openstelling is er op de website van RVO meer informatie te vinden over de regeling, klik hier. Vanaf 1 september tot en met 15 oktober 2021 kunnen aanvragen worden ingediend, via de website van RVO. Alle voorwaarden waaraan een aanvraag moet voldoen vind je in de gepubliceerde regeling (deze volgt later deze zomer). De vorige regeling is hier te vinden: Staatscourant publicatie van de regeling mkb-werkplaatsen en de publicatie van de wijzigingen mkb-werkplaatsen.

Wil je meer horen over de werkplaatsen, over de regeling en andere Digitale Werkplaatsen in oprichting ontmoeten? Dan nodigen we je van harte uit voor een online informatiebijeenkomst op woensdag 2 september 2021 van 13.00 tot 14.00 uur.

Het programma is als volgt:

13:00 uur: Ontvangst en introductie
13:05 uur: Het belang van het digitaliseren van het brede mkb
13:15 uur: Toelichting op de subsidieregeling
13:35 uur: Succesfactoren startende werkplaatsen
13:55 uur: Vragen
14:00 uur: Afsluiting

Meld je hier aan →  

Wil je tussentijds al meer weten over de Digitale Werkplaatsen, de regeling of heb je andere vragen, dan kan je contact opnemen met Daniël Bischoff van Heemskerk of Steven Siblezs.

Alvast inlezen in het fenomeen Digitale Werkplaatsen? Bekijk dan deze webpagina.