Informatiebijeenkomst Subsidieregeling SLIM voor samenwerkingsverbanden en grootbedrijven '23

maandag 24 april 2023 van 15:30 uur tot 17:00 uur

Samen met het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid en Uitvoering van Beleid (min SZW) organiseren we op 24 april 2023 om 15.30 uur een webinar over de SLIM subsidie voor samenwerkingsverbanden en grootbedrijven. Deze subsidieregeling helpt ondernemers bij het creëren van een scholings- en ontwikkelingscultuur in hun bedrijf. Hoe is een verdere ontwikkeling van werknemers en van jezelf in te zetten voor een beter bedrijfsresultaat en betere werknemers?

De SLIM-subsidie (tijdvak juni 2023)
Deze SLIM-subsidie is bedoeld voor twee doelgroepen: samenwerkingsverbanden mkb en grote bedrijven uit de seizoensectoren (horeca, landbouw en recreatie). Het gedurende de loopbaan blijven ontwikkelen is nodig om werknemers goed inzetbaar te houden en ervoor te zorgen dat mensen hun werk leuk en uitdagend blijven vinden. De SLIM-subsidie ondersteunt onder meer mkb-ondernemers bij hun inspanningen om het Leven Lang Ontwikkelen in hun bedrijf voor elkaar te krijgen.
 
Klik hier voor meer informatie over de activiteiten waar mkb-ondernemers (zelfstandig of als deelnemer in een samenwerkingsverband met bijvoorbeeld een brancheorganisatie, onderwijsinstelling, O&O-fonds, of een werknemers- of werkgeversvereniging) SLIM-subsidie voor kunnen aanvragen.
 
Op 1 juni 2023 om 09.00 uur start een nieuw aanvraagtijdvak voor samenwerkingsverbanden en groot bedrijven en sluit op 27 juli 2023 om 17.00 uur .

Vragen? mail naar SLIM@ptvt.nl of kijk op: https://www.uitvoeringvanbeleidszw.nl/subsidies-en-regelingen/slim/aanvragen

Aanmelden:


Voor- en achternaam *

Functie *

Organisatie *

Emailadres *

Vragen/opmerkingen