Lancering Digitale Werkplaatsen mkb

LIVE VOLGEN: https://www.youtube.com/watch?v=_7AK2_K0ubo&feature=youtu.be

Vrijdag 20 november 2020 is de Dag van de Ondernemer, een dag die MKB-Nederland in het leven heeft geroepen om de ondernemers te bedanken voor hun durf en doorzettingsvermogen, een dag om de ondernemer in het zonnetje te zetten. En dat is verdiend. Want ondanks de grote beperkingen die de corona-crisis met zich meebrengt, blijkt het Nederlandse mkb te beschikken over een grenzeloos doorzettingsvermogen, op zoek naar wat er nog wel kan. 

 
Digitalisering biedt allerlei kansen, maar waar moet je beginnen en waar haal je de tijd vandaan? Daarom vieren we op deze dag niet alleen de ondernemer, maar ook de lancering van de eerste elf Digitale Werkplaatsen, waar die ondernemers door studenten, docenten en experts met al hun digitaliseringsvragen geholpen worden.
 
Staatssecretaris Mona Keijzer wordt vrijdag 20 november van 10.15-11.15 uur digitaal ontvangen door de MKB Digital Workspace. Zij gaat met Barbara Baarsma (Rabobank), Geleyn Meijer (HvA), Joost Reimert (MKB Digital Workspace) en Leendert-Jan Visser (MKB-Nederland),  ondernemers en studenten​ in gesprek over hun ervaringen, corona, digitalisering en samenwerking.
 
Ben je ook benieuwd naar de ervaringen van de ondernemers en studenten? Waar we nu staan met de Digitale Werkplaatsen en hoe we de toekomst tegemoet zien? Zorg dan dat je je  hieronder aanmeldt!
 
Wanneer? 20 november 2020
Hoe laat? Van 10.15-11.15 uur
Waar? Via livestream (YouTube) scroll naar beneden om de live stream te volgen (vanaf 20/11 10.15 uur) of om je nog aan te melden.
Voor wie? Digitale Werkplaatsen, ondernemers, studenten, kennisinstellingen, regionale en landelijke overheid, brancheorganisatie, lokale verenigingen, ect.
 

Programma*
10.15 uur   Opening en welkom
10.20 uur   Uitdagingen mkb: Staatssecretaris Mona Keijzer in gesprek met ondernemers en Barbara Baarsma (Rabobank)
10.35 uur   Verbinding onderwijs en het mkb: hoe past dit bij visie EZK? Studenten en Geleyn Meijer (HvA) gaan in gesprek met Mona Keijzer
10.55 uur   Lancering digitale werkplaatsen Nederland met aanbieding van publicatie door Staatssecretaris Mona Keijzer aan Leendert-Jan Visser (Algemeen directeur, MKB-Nederland). 
11.15 uur   Afsluiting

*Door de maatregelen rondom COVID-19 is er gekozen voor een digitaal programma. 

 
Voor vragen of meer informatie mail naar: mkbversneller@ptvt.nl

 


Ja, ik meld me aan voor 20 november

Voor- en achternaam*

Organisatie / Instelling*

Emailadres*

Functie*

Digitale Werkplaats / Regio*