SER: Conferentie Leven Lang Ontwikkelen

Heb je ambities en ideeën met betrekking tot Leven Lang Ontwikkelen? En wil je inspiratie opdoen? De ministeries van OCW, SZW en EZK, de SER en het Kennispunt MBO Leven Lang Ontwikkelen nodigen je uit voor een grote conferentie over Leven Lang Ontwikkelen op woensdag 27 november 2019.

Aanmelden is vanaf nu mogelijk via deze link.

Deel je kennis en ervaringen rond Leven Lang Ontwikkelen, start en versterk samenwerking, raak geïnspireerd door de praktijkverhalen van anderen en krijg inzicht in ruimte in de regels. Aan het eind van de dag heb je concrete handvatten waarmee je weer een vervolgstap kan zetten in het verder vormgeven van Leven Lang Ontwikkelen.

Het programma
Op dit moment zijn we bezig met de invulling van het programma, maar zeker is dat je energie zult krijgen van deze dag en vol inspiratie naar huis gaat. We zijn trots op de goede voorbeelden en willen stimuleren om tot actie over te gaan.

We starten het dagvullende programma in de ochtend met een kort plenair programma. Daarna zijn er verschillende deelsessies rondom actuele thema’s zoals publiek-private samenwerking , flexibilisering van het onderwijs en het stimuleren van een leercultuur binnen bedrijven.

De dag eindigt met een voordracht door spoken word artiest Derek Otte en een netwerkborrel.

Bijdragen aan het programma?
Wil jij jouw werk, ideeën, of goede voorbeelden delen in een van de deelsessies? Er is een open inschrijving voor deelsessies, dus pak je podium en inspireer of roep op tot kennisdeling of samenwerking! Door jouw bijdrage wordt het een conferentie voor én door de deelnemers zelf.

Voor wie?
De conferentie is voor iedereen die op wat voor manier dan ook werkt aan Leven Lang Ontwikkelen. We verwachten onder meer deelnemers uit het onderwijsveld, het bedrijfsleven, de overheid en sociale partners. Er is ruimte voor circa 500 deelnemers en deelname is gratis.

Locatie
De conferentie vindt plaats in evenementenlocatie DeFabrique in Utrecht. Er is goede parkeergelegenheid en voor mensen die met het OV reizen rijden er regelmatig pendelbussen vanaf station Maarssen.

Registreer nu
Je kunt je vanaf nu aanmelden als deelnemer of organisator van een deelsessie. Zet 27 november 2019 in je agenda, we kijken er naar uit om je te verwelkomen!

Heb je vragen?
Neem dan contact op via info@conferentiello.nl.

Organisatieteam conferentie Leven Lang Ontwikkelen