Uitreiking Pro-motor Award 2020

Op 6 februari 2020 vindt voor de vierde keer de uitreiking van de Pro-motor Award plaats, een initiatief van Katapult.

De Pro-motor Award is de jaarlijkse prijs voor een ambitieus idee van samenwerking tussen onderwijs en bedrijfsleven. PPS'en sturen kansrijke ideeën in op het gebied van samenwerking tussen onderwijs, bedrijfsleven en overheid, die uiteraard uniek en onderscheidend zijn. Kwaliteit wordt beloond en innovatie gestimuleerd. Op 6 februari zal, onder leiding van voorzitter Jacco Vonhof, de jury de winnaar van de Pro-motor Award 2020 kiezen uit vijf genomineerden. Het beste idee, met de meeste impact voor het mkb, wint! Bekijk hier het programma.

Jury
Het thema van de Pro-motor Award 2020 is: meerwaarde voor het mkb. Daarom is er gekozen voor een ondernemende jury: onder leiding van juryvoorzitter Jacco Vonhof kiezen Claudia ReinerRonald KleijnCarl RohdeNienke Meijer en Paul Veger de samenwerking die de grootste meerwaarde voor mkb oplevert. Met ondernemers uit de installatietechniek (Claudia), IT (Paul) en schoonmaak (Jacco) hebben we een jury die het mkb van binnen uit kent, en tegelijkertijd als geen ander weet wat er landelijk speelt. En als winnaar van de laatste Pro-motor Award en werkzaam bij de hogeschool, weet Ronald als geen ander waar het een goed idee niet aan mag ontbreken en wat in samenwerking met onderwijs wel en niet werkt. Tenslotte voegt Carl als trendonderzoeker daar toekomstgerichtheid aan toe. Waar hij normaal gewend is de diepte in te duiken voor specifieke bedrijven of branches, zet hij deze kennis nu in als jurylid.

Wat krijg de winnaar?
De winnaar ontvangt: 
- de fysieke Pro-motor Award als aandenken; 
- plaats in de good practices galerij waarbij men het idee in beeld brengt met video- en fotomateriaal voor eigen communicatie.
- ondersteunend onderzoek i.s.m. een voor het thema relevante beroepsonderwijsinstelling
- speciale media-aandacht, uitdieping en verspreiding via verschillende mediakanalen. 

En de eeuwige roem natuurlijk.

 

*Bij teveel aanmeldingen zullen de deelnemers die het beste aansluiten op het thema (mkb) voorrang krijgen.
 

Klik hier om je aan te melden!


Ik ben aanwezig:*
Voornaam*

Achternaam*

Organisatie*

E-mail*

PPS (indien van toepassing)

Dieetwensen/allergieen

Overige vragen/opmerkingen