Webinar: De kracht van e-learning

doelgroep: deelnemers MKB!dee

Kennis wordt steeds belangrijker. Om te innoveren en te overleven, moeten bedrijven in hun mensen investeren. Mkb-bedrijven zijn hier echter terughoudend in. Opleiding en scholing gaan ten koste van de productiviteit, en die staat toch al onder druk. En wat als een medewerker vervolgens bij een ander bedrijf gaat werken? Dus als je als ondernemer dan geld en energie steekt in de leercultuur van je bedrijf, dan wil je ook dat het rendement oplevert. Maar hoe doe je dat in de praktijk?

Voor alle MKB!dee-deelnemers die vragen hebben over leren in de praktijk hebben we drie webinars ingepland die helpen bij het (door)ontwikkelen van de leercultuur in hun MKB!dee. De andere twee webinars vinden plaats op 28 mei en 11 juni.

Inhoud webinar

Onafhankelijk van tijd en locatie is e-learning een veel gekozen onderdeel van de oplossing voor laagdrempelig leren en ontwikkelen. Hoe komt dat? In dit webinar legt Roy van Bussel de vinger op de kracht van e-learning en deelt met je hoe je het op een effectieve manier ontwikkelt, hoe je ervoor zorgt dat medewerkers er mee aan de slag gaan en hoe je e-learning opschaalt door te delen via platforms. De MKB!dee-projecten ‘It’s people who drive technology’ en ‘Innovatieproject e-learningmethodiek’ uit 2018 dienen daarbij als voorbeeld.

Door Roy van Bussel, Craft Education

Aanmelden kan door een mail te sturen.