Webinar: Een leercultuur creëren binnen het mkb. Maar hoe?

doelgroep: deelnemers aan MKB!dee

Kennis wordt steeds belangrijker. Om te innoveren en te overleven, moeten bedrijven in hun mensen investeren. Mkb-bedrijven zijn hier echter terughoudend in. Opleiding en scholing gaan ten koste van de productiviteit, en die staat toch al onder druk. En wat als een medewerker vervolgens bij een ander bedrijf gaat werken? Dus als je als ondernemer dan geld en energie steekt in de leercultuur van je bedrijf, dan wil je ook dat het rendement oplevert. Maar hoe doe je dat in de praktijk?

Voor alle MKB!dee-deelnemers die vragen hebben over leren in de praktijk hebben we drie webinars ingepland die helpen bij het (door)ontwikkelen van de leercultuur in hun MKB!dee. De andere twee webinars vinden plaats op 4 en 11 juni.

Inhoud webinar

Een leercultuur smeden is voor mkb-bedrijven essentieel om strategische doelen te realiseren en medewerkers blijvend te ontwikkelen. Veel bedrijven worstelen daarbij met de vraag hoe ze deze leercultuur praktisch vormgeven. Aan de hand van een zestal pijlers helpen Stephan Corporaal en Joost van der Weide je op weg naar een verbeterde leercultuur binnen je organisatie. Het webinar biedt ruimte voor interactie en dankzij de vele praktijkvoorbeelden van bedrijven die je voorgingen verlaat je het webinar met een concreet actieplan rondom dit thema.

Door dr. Stephan Corporaal, associate lector HRM, Hogeschool Saxion en dr. Joost van der Weide, associate lector Sociale Innovatie, Hogeschool Windesheim

Aanmelden kan door een mail te sturen.