Webinar: Hoe krijg ik mensen mee met mijn MKB!dee?

doelgroep: deelnemers MKB!dee

Kennis wordt steeds belangrijker. Om te innoveren en te overleven, moeten bedrijven in hun mensen investeren. Mkb-bedrijven zijn hier echter terughoudend in. Opleiding en scholing gaan ten koste van de productiviteit, en die staat toch al onder druk. En wat als een medewerker vervolgens bij een ander bedrijf gaat werken? Dus als je als ondernemer dan geld en energie steekt in de leercultuur van je bedrijf, dan wil je ook dat het rendement oplevert. Maar hoe doe je dat in de praktijk?

Voor alle MKB!dee-deelnemers die vragen hebben over leren in de praktijk hebben we drie webinars ingepland die helpen bij het (door)ontwikkelen van de leercultuur in hun MKB!dee. De andere twee webinars vinden plaats op 28 mei en 4 juni.

Inhoud webinar

Je bent een MKB!dee gestart omdat je samen iets wilt veranderen. Je wilt dat de lancering van jullie idee zich ontvouwt tot iets waar je van leert, wat je gaat dóen. Maar hoe zorg je ervoor dat mensen je idee daadwerkelijk gebruiken en er tevreden mee zijn? De weg naar het ‘verkopen’ en inbedden van je plan ligt immers vol valkuilen waardoor mensen niet aanhaken, afhaken of weerstand vertonen. Hoe ga je bijvoorbeeld om met werkgevers, werknemers of stakeholders die eigenlijk met hele andere dingen bezig zijn? Annemarie Mars geeft je tijdens deze sessie handvatten om mensen in beweging te krijgen naar het gewenste gedrag en verheldert de verschillende reacties op verandering en hoe je daarop het beste kunt reageren. Zodat je de potentie om hen daadwerkelijk mee te krijgen zoveel mogelijk vergroot!

Door veranderingsexpert Annemarie Mars

Aanmelden kan door een mail te sturen.