Discussieavond 27 september

Op 27 september van 18.30 tot circa 19.45 uur organiseert Katapult in samenwerking met Betrouwbare Bronnen de online discussieavond:
Hoera, de aansluiting tussen onderwijs en arbeidsmarkt is stuk! 
Help jij mee om hem te maken?  

De afgelopen periode heeft de Denktank Toekomst publiek-privaat samenwerken nagedacht over het oplossen van de tekorten. Dat de route van publiek-private samenwerking op hoofdlijnen wenselijk is nemen we (dus) als uitgangspunt, aangezien dat al in vele beleidsrapporten wordt benadrukt. Deze denktank heeft de HOE-vraag besproken: hoe krijg je scholen en bedrijven zover dat ze intensiever gaan samenwerken en de benodigde opschaling realiseren? De Denktank is tot 13 aanbevelingen gekomen, deze kun je terug lezen in het visiedocument en in de infographic.

Discussieavond 
Mooi dat de Denktank concrete aanbevelingen heeft hoe bedrijven en scholen meer kunnen samenwerken, maar wat betekent dit nu in de praktijk? Wat vinden beleidsmedewerkers, bedrijven en studenten hier eigenlijk van? Hoe gaan we verder vanaf hier, met een nieuw kabinet om de hoek? Graag nodigen wij jou uit voor de online Discussieavond omtrent de toekomst van het beroepsonderwijs: Hoera, de aansluiting tussen onderwijs en arbeidsmarkt is stuk! Help jij mee om hem te maken? Meld je hier aan!