De juiste governancevorm bij jouw pps vinden? Het kan dus wel!

De governance, vroeg of laat moet iedere pps zich erover buigen. En dan blijkt er een wereld aan mogelijkheden te zijn. Alsof samenwerken en besturen nog niet ingewikkeld genoeg is! Welke kies je? Hoog tijd om duidelijkheid te bieden!

Om je op weg te helpen hebben we onze publicatie uit 2013 vernieuwd, en er acht actuele praktijkvoorbeelden aan toegevoegd. Zodat je een goed beeld hebt van de verschillende vormen:
•    Samenwerkingsovereenkomsten 
•    Stichtingen
•    Coöperatieve verenigingen
•    BV's

Omdat we weten dat kiezen ook dan nog heel lastig kan zijn hebben we een beslisboom als hulpmiddel gemaakt. Beantwoord een aantal kernvragen en je komt uit op de governancevorm die waarschijnlijk het beste bij jouw pps past. Download 'm hier.  

Intervisiesessie
Twijfel je nog steeds? Of heb je behoefte om hierover van gedachten te wisselen? Dan is deze intervisiesessie iets voor jou. Daarin kun je een vraag over de governance van je eigen pps inbrengen. Maar ook als je meer wilt weten over governancevormen en geen concrete vraag hebt ben je van harte welkom. Ongeacht je kennis en ervaring lever je een bijdrage door mee te denken. 

Meld je dan aan.