Start leergang Ecosysteem (besloten)

Vanaf september zullen er naar verwachting 15 ‘ecosysteem-pps’en’ starten vanuit het Katapult Groeifondsplan Opschaling pps. Deze ecosystemen zijn nieuw en bieden een kans voor de pps’en om op te schalen en een stap verder te maken. Dit is mooi en een goede ontwikkeling, maar wat zijn ecosysteem pps’en eigenlijk? Hoe stuur je er een aan zodat er coherente oplossingen ontwikkeld worden rondom maatschappelijke uitdagingen? Hoe bouw je zo’n ecosysteem en welke (nieuwe) orkestratiefuncties zijn er nodig? Zomaar een handje vragen die bij de start van dit nieuwe concept zo naar boven komt borrelen.

Om samen met jullie, de trekkers van de consortia, hier een antwoord op te vinden zullen we een ecosysteem leergang opzetten. Bestaande uit drie modules. Waarbij we enerzijds met jullie als experts de juiste voorbeelden en informatie aan bod willen laten komen. Anderzijds zullen we ook in gesprek gaan met externe sprekers. Om zo ook een nieuwe frisse/objectieve blik op deze vorm van samenwerken te kunnen richten.

Hierbij al een save the date voor de eerste bijeenkomst van deze leergang: 8 juni. Invulling en planning volgen later.

 

Doelgroep: Let op! Deze leergang is alleen bestemd voor de projectleiders van de ecosysteem pps'en. Aanmelden kan via hallo@wijzijnkatapult.nl.