Studiereis Singapore (ovb)

zaterdag 10 juni 2023 van 08:00 uur tot 16 juni 2023 10:00 uur

We gaan dit jaar op studiereis naar Singapore met deelnemers vanuit het Katapult- en techniekpact netwerk. Singapore staat al vele jaren hoog in de lijstjes van meest innovatieve land ter wereld. Daarnaast heeft Singapore de ambitie om de eerste Smart Nation te worden. Het onderwijs en scholing van de arbeidsmarkt gaan daarin mee waarbij kansengelijkheid een belangrijk thema is. en de rol van de overheid hierbij. In Singapore is er met name een focus op skills ontwikkeling, digitalisering en technologie, agrifood (urban farming en eiwittransitie) en innovatie met en voor bedrijven. We laten ons inspireren door de aanpak in deze regio en bespreken met het netwerk in Nederland hoe dat in te passen in onze praktijk. Ervaring van eerdere studiereizen heeft ons geleerd dat internationale inspiratie zeer waardevol is maar dat een groot deel van de opbrengst ook ligt in het samen met elkaar ervaren en uitwisseling tussen de deelnemers.

DOELGROEP
Directeuren, projectleiders en partners (ook bedrijven!) van pps'en in het Katapult netwerk, regionale stakeholders en beleidsmedewerkers van ministeries.

VOORAANMELDEN
Voordat we het programma helemaal gaan uitwerken, willen we graag inventariseren wie er interesse hebben om mee te gaan (of op de hoogte te blijven) en vanuit welke thema’s en sectoren. We gaan het programma dan op maat maken voor de deelnemers dus geef vooral ook aan waar je interesse met name naar uitgaat en of je nog contacten hebt. Wil je op de hoogte blijven en als eerste alle informatie ontvangen (dit is nog geen aanmelding, dat volgt later bij voldoende interesse), registreer je dan hier.

PRAKTISCHE INFORMATIE
De reis vindt plaats van 10 juni – 16 juni 2023 met programma van zondagavond tot vrijdagmorgen (6 nachten). Waarbij woensdag door de deelnemers op maat kan worden ingevuld. De deelnemers dragen ongeveer €2000,= bij voor lokale reis- en verblijfkosten. Dit is exclusief de ticket voor de vluchten (heen en terug) die jullie optioneel kunnen bijboeken of zelf organiseren en kosten buiten het programma om. Het is ook mogelijk om voor woensdag en/of vrijdagmiddag zelf bezoeken of afspraken te plannen. Voor eventuele extra nachten, zullen we de informatie van het hotel delen zodra deze bekend is. Katapult neemt de kosten voor organisatie en reisbegeleiding voor haar rekening. We worden weer ondersteund door het reisbureau BusinessGO.