AANSPANNEN EN RICHTEN WIJ ZIJN KATAPULT
Je hebt alle niveaus keihard nodig, innovatie doe je met z’n allen Gebroeders Seiffers, Accenda
En later zijn we pas aan de baas gaan vragen of het mocht James Veenhoff - Denim City
Dit is niet alleen voor mij van belang, maar voor de hele sector Robert van Marrewijk - Tomatenteler
Wij doen onderzoek waar de markt behoefte aan heeftBiense Hoogland - Student

PPS event: SEE-Cafe 'Samenwerken in het innovatielab voor Nieuwe Energie & Circulaire Econom

12-07-2019

Begin

04-10-2019 om 00:00

Einde

05-10-2019 om 00:00

Ben je erbij?

Nog geen aanwezigheid doorgegeven.

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Arnhem

Samenwerken in het innovatielab voor Nieuwe Energie & Circulaire Economie : ‘What’s in it for me’? Het is september 2020. Het Innovatielab op het IPKW is volop in bedrijf. We lopen even binnen bij deze bruisende plek waar bedrijven en instellingen hun kennis delen én samenwerken. Wat is er zoal

De doelen in het klimaatakkoord stellen Nederland voor grote, complexe technische en maatschappelijke uitdagingen. Hiervoor is veel innovatie- en mankracht nodig waarbij samenwerking in co-creatie met onderzoek, onderwijs en bedrijven essentieel is. Hybride leeromgevingen zijn een uitstekend vehicle om aan deze samenwerking vorm te geven. Gezien de maatschappelijke urgentie willen verschillende partijen in onze regio waaronder de HAN, Gemeente Arnhem, Provincie Gelderland, IPKW en het bedrijfsleven naar één inspirerende fysieke plek waar hybride leeromgevingen optimaal samenkomen: het innovatielab op het IPKW. In het Innovatielab staat de samenwerking in de driehoek van onderwijs-onderzoek-bedrijfsleven centraal. Maar het innovatielab is meer dan een hybride leeromgeving alleen. Het is ook de ideale vestigingsplek voor start-ups en voorziet in ontmoetings- en trainingsfaciliteiten.

In het SEE-café gaan we met elkaar in gesprek over het innovatielab en de hybride leeromgeving vanuit het perspectief van de te betrekken of al betrokken partijen. Wat is eigenlijk de innovatieagenda en human capital behoefte van bedrijven? Wat kunnen hybride leeromgevingen bijdragen aan de innovatiekracht? Hoe ziet een optimale hybride leeromgeving eruit? En wat wordt eigenlijk verwacht aan input van de bedrijven zelf? Deze en nog meer vragen komen aan de orde tijdens het SEE-café zodat we in het toekomstige innovatielab samen een uniek ecosysteem vorm kunnen geven. Kom en doe mee!

 

Voor meer informatie kun je terecht bij Paul Sistermans (HAN).

Contact
Katapult
Oranjebuitensingel 6
2511 VE Den Haag

070-3119717
hallo@wijzijnkatapult.nl 

 

 

 

 

 

 

 

BLIJF OP DE HOOGTE STEL JE VRAAG       PRIVACY    CC BY-NC 

VOLG ONS OP