Doe mee en bereik meer mkb!

22-03-2022

Kennis over pps #Opschalen #Nieuws #MKB-route

Wil jij, vanuit het onderwijs en/of je publiek private samenwerking, je waarde voor meer mkb-bedrijven vergroten? Dan is deze training iets voor jou! In vijf sessies ga je aan de slag met je aanbod (van leven lang ontwikkel-aanbod tot innovatieopdrachten), creëer je een opschalingsstrategie én krijg je begeleiding voor effectieve communicatie richting deze diverse doelgroep. 

“Aan de hand van deze training en de tools die we hebben gekregen gaat het contact met mkb’ers op een meer natuurlijkere manier. We vinden een modus waardoor we in contact blijven met onze mkb’ers, we weten nu inmiddels van de helft van onze mkb’ers waar ze staan en wat hun behoefte is”, aldus oud deelnemer Fennie Koning.

Meer dan twintig gemotiveerde deelnemers gingen jou al voor en hebben in mei 2021 de eerste editie van deze training met succes afgerond. Met nieuwe opgedane kennis, contacten en tools gaan zijn zij de aan de slag gegaan met het bedienen en bereiken van méér midden- en kleinbedrijven. Dit wil jij toch ook?

Mkb
Het mkb is de groeimotor van de Nederlandse economie. Van de ruim 10.000 partners die deelnemen aan een publiek-private samenwerking (pps) behoort 80% tot het mkb. Tegelijkertijd werkt 96% van het mkb nog helemaal niet samen met het onderwijs. Dat is een gemiste kans. Deze kleine(re) bedrijven moeten het juist van samenwerking hebben. Om hun personeelsbestand up-to-date te houden, om nieuw talent aan te trekken en te behouden en om te profiteren van innovaties op het gebied van duurzaamheid en digitalisering.

Ambitie
Dus heb jij een (flinke) ambitie om het mkb meer te bereiken en kun jij hier wel wat hulp bij gebruiken? Tijdens deze training gaan we hier mee aan de slag. Aan de hand van 5 thema’s (doelgroep, aanbod, storytelling, communicatiekanalen en account- en relatiemanagement) word jij gevoed met theorieën die direct toepasbaar zijn in de praktijk.De training start op 17 mei, dus wees er snel bij en meld je aan! Meer informatie over de training kun je hier vinden.

Alvast meer weten en lezen of dit thema? We ontwikkelden samen met een aantal pps’en de toolkit vergroot je waarde voor het mkb.

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op LinkedIn Deel via WhatsApp

Laat een reactie achter