Samen wendbaar, dé kracht van publiek private samenwerking!

08-06-2021

Pps-activiteiten #Mbo-initiatief #Nieuws #Publicatie #Ppskanhet

De coronapandemie zet in maart 2020 ieders wereld op de kop. In eerste instantie wordt iedere partner in de publiek private samenwerking (pps) op zichzelf teruggeworpen en gaat op zoek naar manieren om te overleven. Er wordt beroep gedaan op ieders improvisatievermogen en flexibiliteit. Lessen worden online verzorgd, studenten kunnen veelal hun stages onder omstandigheden vervolgen en bedrijven pakken hun activiteiten weer op met de nodige aanpassingen. Naar verloop van tijd komen de partijen (virtueel) weer bij elkaar en zijn ze closer dan ooit. Er wordt wendbaarheid vertoond waarvan niemand van tevoren wist dat men die in zich had. DAT is de kracht van pps!

In de publicatie Samen wendbaar van ROC van Amsterdam en ROC van Flevoland word je meegenomen langs praktijkvoorbeelden van getoonde creativiteit, flexibiliteit en veerkracht die voortkomen uit de 12 samenwerkingsverbanden die het ROC rijk zijn.

Onder toeziend oog van enkele genodigden reikten studenten van de opleiding Urban Sport Trainer gisteren de nieuwe publicatie ‘Samen wendbaar’ officieel uit aan Gaby Allard, Raad van Bestuur van het ROC van Amsterdam - Flevoland.

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op LinkedIn Deel via WhatsApp

Laat een reactie achter