Katapultdag 2017

...
Beweeg je mee?
Hoe richten we leren en onderwijs in om ook aan te sluiten op de behoefte van werkgevend Nederland in 2025? Wat heeft ondernemend Nederland nodig? Op de Katapultdag werken we onder leiding van Harm Edens met 300 aanjagers voor de kennis voor morgen, uit onderwijs en bedrijfsleven, aan concrete acties om het beroepsonderwijs van de toekomst vorm te geven.
..
Aanspannen & richten
Maar het gaat niet alleen om de toekomst. Ook in het hier en nu is anders en beter samenwerken tussen onderwijs en bedrijfsleven het antwoord op tal van uitdagingen! Onderwijs en organisaties - van MKB tot multinational en van techniek tot zorgsector – wisselen tijdens de Katapultdag ervaringen en kennis uit en helpen elkaar zo verder. Bedrijven ervaren hoe het netwerk van Katapult direct kan bijdragen aan oplossingen voor hun concrete vraagstukken. Denk hierbij aan voldoende (technische instroom), toegang tot bij- & nascholing, topopleidingen in de eigen regio, toegepast onderzoek of maatschappelijk ondernemen.
..
Bedrijven worden persoonlijk uitgenodigd door één van de 149 publiek private samenwerkingen waarbij zij zijn aangesloten. Wil je ook komen? Klik op onderstaande button en stuur je verzoek in. Wij nemen dan contact met je op.
..

Ik wil ook naar de Katapultdag

..

Contact
Katapult
Oranjebuitensingel 6
2511 VE Den Haag

070-3119717
hallo@wijzijnkatapult.nl