Programma

1536 keer bekeken

Het programma van de Katapultdag 2018

Bekijk hier het volledige programmaboekje!

12.00 - 13.00 HALLO!
Inlooplunch en bijpraten met jouw Katapultnetwerk.
 
13.00 - 13.45 WIJ ZIJN KATAPULT.
Aan tafel, of beter gezegd in de huiskamer van Harm Edens schuift een aantal inspirerende topmensen aan. Drie generaties CEO's: Hans de Jong (President Philips NL, '57), Ben Woldring (oprichter en CEO Bencom Group, bekend van o.a. Gaslicht.com '85) en Sil de Weerd (CEO van de toekomst, mbo-ambassadeur 2017-2018, afgesturdeerd Voeding en Voorlichting). Zij gaan in gesprek over hoe werk is veranderd, hoe de ideale medewerker van nu en de toekomst eruit ziet en wat dat volgens hun betekent voor onderwijs. Voor een aantal studenten is vandaag de aftrap van de Expeditie naar beroepen van morgen. We nemen jullie mee door de dromen, visies en vragen van deze studenten te delen.

Naast vergezichten gaan we uiteraard ook concreet aan de slag en sluiten we vandaag zoveel mogelijk nieuwe samenwerkingen. Bij de thema's digitalisering en energietransitie zal plenair worden stilgestaan. Lotte de Bruijn, directeur van de brancheorganisatie Nederland ICT heeft een vraag aan scholen. Petra Bijvoet (InHolland) en Robert Berends (Alliander) willen ihkv de startende PPS Terra Technica, gericht op energietransitie, een oproep doen aan bedrijven.
 
13:45 - 16.00 AANSPANNEN EN RICHTEN.
Er is voor ieders wat wils. Ga de diepte in tijdens een Het-kan-dus-wel-sessie of vraag een expert het hemd van het lijf tijdens een Vraag-maar-raak-ronde. Wordt geinspireerd tijdens Projectleidersmonologen of ontmoet de genomineerden van de Pro-Motor award 2018 en maak een Praatje-bij-hun-plaatje. Ontmoeting en kennisdeling staan centraal. We helpen je graag je eigen festivalprogramma samen te stellen bij de Wat-is-waar-pilaar. 

16.00 - 16.30 BEWEEG JE MEE?
Terugkoppeling op de dag en vooruit kijken. Met z'n allen afsluiten met, beloofd, een spectaculaire slotact die je niet wilt missen!

16:30 PROOST!

Contact
Katapult
Oranjebuitensingel 6
2511 VE Den Haag

070-3119717
hallo@wijzijnkatapult.nl 

 

 

 

 

 

 

 

BLIJF OP DE HOOGTE STEL JE VRAAG       PRIVACY    CC BY-NC 

VOLG ONS OP