Katapultdag 2018

27 november vindt voor de tweede keer De Katapultdag plaats. Dé dag volledig in het teken van de meerwaarde van publiek privaat samenwerken voor bedrijven. We richten ons (hoe kan het ook anders in deze tijden?) op PPS als partner voor nieuw en zittend personeel. Wie neem jij mee?

Wat kun je deze dag verwachten?
Een dag vol ontmoeting en inspiratie. Nieuwe contacten voor uitbreiding van je netwerk en concrete handvatten die (jou in) je eigen organisatie verder helpen. Maar ook inspirerende vergezichten als het gaat over de toekomst van leren en werk. En bovendien een flinke dosis positieve energie, omdat we, ondanks alle (personele) uitdagingen van dit moment, vooral kijken naar wat wel kan! Harm Edens (dagvoorzitter) en Hans de Jong (president van Philips Nederland), beide aanjager van Katapult, zijn er weer bij.

Meld je nu aan!

Jouw voorbeeld op de Katapultdag?
Voor de Katapultdag zijn we op zoek naar jullie aanbod voor bedrijven. Op welke manier zijn jullie partner voor nieuw of zittend personeel? Of misschien wel voor de innovatie van werk? Het zou tof zijn als jullie aanpakken zoveel mogelijk bedrijven en andere geïnteresseerden kunnen inspireren. Maar nog mooier zijn misschien wel de leads naar nieuwe partners of klanten? Dien een aanvraag voor een sessie in. Doe dit uiterlijk 12 oktober a.s.

Meld jouw voorbeeld aan!

Tot 27 november!

Team Katapultdag: Marije, Miriam, Frank, Sabrina

 


 

Contact
Katapult
Oranjebuitensingel 6
2511 VE Den Haag

070-3119717
hallo@wijzijnkatapult.nl