Verdiepingsochtend

1633 keer bekeken

In de ochtend biedt Katapult een platform aan gelijkgestemde initiatieven en programma’s, zoals Groenpact, De Betekeniseconomie (Henk Lukken, Matthijs Bobeldijk), MKB!dee, de Human Capital Agenda ICT. Aansluitend zal om 12.00 uur de Katapultdag starten!

Verdiepingsochtend:

MKBIdee:
Wie: toegekende MKB!dee plannen 2018Wat: netwerkbijeenkomst, update van de voortgang en bespreken opbrengst en opschaalmogelijkheden. Hoe bereik je meer mkb-ers met je product of aanpak? Hoe presenteer je je product?
Contactpersoon: Miriam Korstanje


Betamentality:
Hoe zorg je als mbo- en hbo-instelling dat jongeren een beter beeld krijgen van techniek? Met ondersteuning van TechniekTalent.nu en Katapult delen professionals van mbo's en hbo's hun kennis en ervaringen. Deze ochtend staat een nieuw onderzoek entraal:  Bèta&TechMentality. Het onderzoek geeft nieuwe inzichten in de drijfveren die jongeren anno nu hebben voor techniek en technologie. Joris Schuurman van Youngworks, één van de onderzoekers, presenteert alle inzichten. Sluit aan en ontdek welke kansen er liggen om meer jongeren te enthousiasmeren voor bèta en techniek.
Contactpersoon: Marijn van Dongen

 

HCA ICT Stakeholdersbijeenkomst
Doelgroep: onderwijsinstellingen, overheid en bedrijfsleven waarmee we samenwerken vanuit de HCA-ICT
Programma: we gaan een werksessie organiseren waarbij de betrokken organisaties zelf een vraagstuk mogen indienen waar de aanwezigen vervolgens mee aan de slag gaan om tot een advies te komen waarbij ze hun eigen expertise en achterban inzetten.

Contactpersoon: Dominiek Veen

 

 

 

Contact
Katapult
Oranjebuitensingel 6
2511 VE Den Haag

070-3119717
hallo@wijzijnkatapult.nl 

 

 

 

 

 

 

 

BLIJF OP DE HOOGTE STEL JE VRAAG       PRIVACY    CC BY-NC 

VOLG ONS OP