Katapultdag 2019

1 oktober vindt voor de derde keer De Katapultdag plaats. Dé dag volledig in het teken van de meerwaarde van publiek privaat samenwerken. Aan de hand van de diverse maatschappelijke uitdagingen wordt zichtbaar waar pps nu al meer waarde oplevert voor bedrijven, de maatschappij of het onderwijs.  

Wat kun je van deze dag verwachten?
In de ochtend biedt Katapult platform aan gelijkgestemde initiatieven en programma’s, zoals Groenpact, De Betekeniseconomie, MKB!dee, de Human Capital Agenda ICT. Vanaf 12.00 start de Katapultdag. Met als vanouds bijdragen van Harm Edens (aanjager Katapult en presentator) en Hans de Jong (aanjager Katapult en President Philips NL). Daarnaast veel verrassingen, ruimte om nieuwe mensen te ontmoeten en onder meer nieuwe aanjagers Marjolein ten Hoonte, directeur Arbeidsmarkt bij Randstad en Kees Klomp, marketing- en managementcoach, aanjager van de betekeniseconomie.

Voor wie is deze dag?
Voor maximaal 400 aanjagers van de kennis voor morgen uit werkveld (bedrijfsleven, maar ook zorg, veiligheid), beleid (diverse ministeries, provincies, branches, werkgeversorganisaties) en onderwijs (met name mbo en hbo). Zowel voor bekenden (huidige betrokkenen bij pps’en) als voor degenen waarvoor Katapult nieuw is biedt de dag voldoende meerwaarde, beloofd!

MELD JE NU AAN!

 

Contact
Katapult
Oranjebuitensingel 6
2511 VE Den Haag

070-3119717
hallo@wijzijnkatapult.nl 

 

 

 

 

 

 

 

BLIJF OP DE HOOGTE STEL JE VRAAG       PRIVACY    CC BY-NC 

VOLG ONS OP