Katapultdag on tour

Dit jaar ging Katapult on tour, met focus op docenten uit het onderwijs en werkveld. Op 7 juni zijn we in Eindhoven, tijdens de Dutch Technology Week. Dit keer ging het om de verbindende rol van docenten, docent-onderzoekers, coaches, mentoren en praktijkbegeleiders in publiek-private inititatieven. 

De presentaties van beide keynotes (Ton Wilthagen en Eric Slaats) staan nu online, hieronder vind je nog alle werksessies en het programma.

Heb jij goede ideeën hoe we nog véél meer docenten kunnen laten kennis maken met publiek-privaat beroepsonderwijs? Hoe wil jij je collega's inspireren? De suggestie van een Katapult-tour op je eigen school is nadrukkelijk langsgekomen. Wil jij meehelpen hiermee om dit op in jouw PPS of school te organiseren? Meld je dan!

Wil jij verder aan de slag met publiek-privaat beroepsonderwijs? Speciaal voor mbo-docenten en opleiders organiseren we dit najaar het ontwerpatelier publiek-privaat beroepsonderwijs, waarin je leert samen met het bedrijfsleven onderwijs te ontwerpen. Download de flyer en kijk in de agenda voor de data!

 

Contact
Katapult
Oranjebuitensingel 6
2511 VE Den Haag

070-3119717
hallo@wijzijnkatapult.nl 

 

 

 

 

 

 

 

BLIJF OP DE HOOGTE STEL JE VRAAG       PRIVACY    CC BY-NC 

VOLG ONS OP