Een RIF-project verduurzamen, zo doe je dat!

Niets zo intensief als een samenwerkingsverband opstarten en onderhouden. Dat geldt zeker ook voor RIF-projecten. Want hoe zorg je ervoor dat je het project waar je samen met zoveel enthousiasme aan bent begonnen planmatig uitbouwt en goed draaiende houdt? Hoe borg je de ontwikkelde kennis, de opgedane ervaring en bewaak je de doorontwikkeling nadat de subsidie is afgerond? Liefst zonder verdere overheidsfinanciering?

Als deze worsteling je bekend voorkomt en je benieuwd bent naar het verhaal achter een succesvol voorbeeld dan is deze sessie iets voor jou. Het is De Veiligheidsacademie Noordwest Veluwe gelukt om een duurzame en geborgde voortzetting te realiseren. In dit RIF-project hebben ze een aantal modules en samenwerkingen met private partijen ontwikkeld waar ze nog steeds van profiteren. Een platform verbindt de partijen met elkaar en zorgt voor de noodzakelijke inkomsten.

In deze workshop nemen de projectleiders je mee in het proces dat naar dit succes leidt, benoemen ze de valkuilen en aandachtspunten en geven je tips. Uiteraard heb je alle ruimte om vragen te stellen.

Met bijdragen van: 
Rene Clausen, Veiligheidsacademie Noordwest Veluwe

Doelgroep:
Pps'en, beleidsmedewerkers en bedrijfsleven

Type sessie:
Projectleidersmonoloog