Katapultdag

Vanwege het groeiende aantal besmettingen en de aangescherpte maatregelen, kunnen we de Katapultdag op 23 november 2021 niet uitvoeren zoals we dat voor ogen hadden en hebben we besloten om dit evenement te verplaatsen naar 14 april 2022.

 

Op 14 april 2022 vindt voor de vijfde keer de Katapultdag plaats, dit jaar in de Fokker Terminal in Den Haag waarbij de vakmens- professional van de toekomst centraal staat. Dit wil je niet missen! Ben je nog niet aangemeld? Doe het dan alsnog. 

Wie is de innovatieve vakmens van de toekomst en wat is ervoor nodig om die op te leiden? Vakmensen en Vakprofessionals zijn hard nodig voor de huidige en toekomstige arbeidsmarkt. Ze zijn essentieel om de snelle (technologische) ontwikkelingen bij te houden, om andere mensen aan te trekken en te behouden en om beter samen te werken binnen en buiten de organisatie. Op 27 september jl. tijdens de online Katapultbijeenkomst werd al duidelijk: de aansluiting tussen onderwijs en arbeidsmarkt is stuk. Tijdens de Katapultdag gaan we verder waar we op 27 september geëindigd zijn: meer vakmanschap creëren en behouden lukt door studenten, docenten en bedrijven dicht bij elkaar te zetten waardoor ze sneller en relevanter onderzoek doen en van elkaar leren. Onderwijs en bedrijfsleven zijn gelijkwaardige partners en beide profiteren ze van het zoeken naar oplossingen voor problemen uit de praktijk: ervaring delen is kennis vermenigvuldigen.

Wat kun je verwachten?
Binnen bestaande samenwerkingsverbanden en binnen scholen, bedrijven en overheden is de weg naar succes allang gevonden en jij kunt hier van profiteren! Tijdens deze inspirerende middag komen er sprekende voorbeelden aan bod omtrent thema's als leven lang ontwikkelen, hybride docentschap, de skills gap en contextrijk leren. In uiteenlopende sessies kun je kennis op doen en delen, weer ouderwets met elkaar netwerken.

MELD JE HIER AAN!
 

Hou deze pagina in de gaten voor meer informatie over het programma.