Sleutelen aan veranderende organisaties

Ons werk daagt steeds ons meer uit, het wordt complexer, dynamischer en ook steeds meer digitaal verbonden. Dit vraagt van onze organisaties dat ze zich permanent ontwikkelen. Want de kennis van vandaag is morgen alweer achterhaald.

Tijdens deze “het kan dus wel’-sessie zoomen we in op aspecten waaraan binnen de organisatie “gesleuteld” kan worden en waarmee je de organisatie voorbereidt op dynamiek en verandering. Robert Jan Vreeburg (Hedon) en Inge Keller (Innovam) nemen u mee, naar “hoe het wel kan” en geven aansprekende voorbeelden van veranderende organisaties en ontwikkelingen waarin ze meegaan.

Robert Jan heeft jaren ervaring als mentor bij NLgroeit en werkte o.a. als business transformatie manager bij Shell en staat nu aan het roer van Hedon, het bedrijf waarin hij in korte tijd samen met de medewerkers een nieuwe bedrijfscultuur realiseerde. Inge heeft een schat aan ervaring als organisatiecoach en ondersteunt organisaties vanuit Innovam in hun personeelsontwikkeling. 

Deze sessie is bedoeld voor (managers en leidinggevenden van) organisaties die actief willen werken aan hun (veranderbare) organisatie en hiervoor handvatten zoeken.

Met bijdragen van: 
Inge Keller - Innovam en Robert Jan Vreedeburg - Hedon

Doelgroep:
Bedrijven en onderwijsinstellingen

Type sessie:
Het kan dus wel