Enthousiast; liefde voor het onderwijs; werkt verbindend

Ze weet precies hoe publiek privaat samenwerken werkt! Door enthousiasme het netwerk ingerold en helemaal haar plek gevonden en is een mega goede promotor. Het is gewoon een cadeau!

Kun je in drie woorden aangeven wat jou een aanjager maakt?
Enthousiast, liefde voor het onderwijs en werkt verbindend. 

Wapenfeit: waar ben je trots op?
Dat we met Katapult het onderwijs (en bedrijfsleven) elke dag nieuwe tips en tools geven om het onderwijs zo divers en aansluitend te maken. Denk aan de Katapult Expeditie dat vol zit met inspirerende voorbeelden en ideeën. 

Wat is jouw visie op de pps ontwikkeling voor de komende jaren?
De droom van Katapult "elke school een pps" sluit voor mij perfect aan. Mijn droom is dat het beroepsonderwijs volop in de maatschappij komt te staan. Dat een school met zijn gebouw diverse dingen kan faciliteren voor het beroepenveld en maatschappij en anderssom. Laat het een broedplek worden van initiatieven, ideeën, groei en leven lang leren. Door (meer) samenwerkingen met de school en derden kan de vraag naar goede studenten, beroepskrachten en docenten worden ingevuld en wordt het onderwijs een dynamisch & aantrekkelijk geheel. 


Mijn doel is om docenten veel meer te betrekken bij de kansen die een PPS biedt en hen tools geven om zelf te starten. Om te beginnen heb je geen zak met geld nodig maar een visie, team, moed en een netwerk.Wat was jouw inspiratiebron? De kijk- en luister tips van Laura:
1. De Harlem Children's Zone. Er zijn vele filmpjes over maar wat die school met de wijk doet is heel bijzonder. https://www.youtube.com/watch?v=Di0-xN6xc_whttps://www.youtube.com/watch?v=Di0-xN6xc_w
2. https://tjipcast.nl
3.https://www.nytimes.com/newsletters/thelearningnetwork
4. https://www.bruna.nl/boeken/een-radslag-in-het-onderwijs-9789490120276https://www.bruna.nl/boeken/een-radslag-in-het-onderwijs-9789490120276
5. Het team van Katapult; zo veel inspiratie, out of the box denken, ontspannenheid en visie