En later zijn we pas aan de baas gaan vragen of het mochtJames Veenhoff - Denim City

Over Katapult

Katapult is een lerend netwerk van meer dan 150 samenwerkingsverbanden tussen onderwijs en bedrijfsleven en groeit continu. Er participeren inmiddels 50.000 studenten, 6.000 bedrijven en 4.000 docenten in deze samenwerkingsverbanden. Binnen Katapult laten we de resultaten zien, delen we kennis, laten zien hoe het ook kan, leren we van elkaar en ontwikkelen we nieuwe goede voorbeelden. Zodat niet iedereen het wiel opnieuw hoeft uit te vinden en we onszelf steeds verbeteren. 

Hoe kan je meedoen?

We bedenken elke dag weer nieuwe en slimmere manieren om kennis te delen en samen te innoveren. We zijn geen organisatie, maar een netwerk van mensen en organisaties. Dat betekent dat iedereen met slimme ideeën kan komen en we graag samenwerken met iedereen die een bijdrage kan en wil leveren.

Kijk hier hoe je mee kunt doen.

Iedereen die zich bezighoudt met de vernieuwing van het beroepsonderwijs door middel van samenwerking is welkom! 

Partners

Binnen Katapult werken we nauw samen met partijen die tevens een belangrijke rol spelen in de ontwikkeling van Centra. Het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap en ministerie van Economische Zaken subsidiëren de ondersteuning van het Katapult-netwerk via PBTDe Beroepsvereniging mbo docenten (BVMBO), de Topsectoren, het Zorgpact, het Techniekpact, de Stichting ‘Ieder mbo een practoraat’' en  Groene Brein Rootz zijn belangrijke partners bij de uitvoering van diverse activiteiten. 

Contact
Katapult
Oranjebuitensingel 6
2511 VE Den Haag

070-3119717
hallo@wijzijnkatapult.nl