Stel je vraag aan...

Binnen Katapult zijn meerdere experts en ervaringsdeskundigen die je kunnen helpen bij vragen. Heb je behoefte aan advies op maat of een snelle vraag? Contact leggen is zo gedaan. Samen helpen we elkaar. 

Kijk…

Dit zijn onze aanjagers: vaardige, aardige multitalenten met een hoofd vol kennis en een hart dat sneller klopt voor samenwerken. Experts in het vinden van antwoorden, nooit te beroerd om met je mee te denken. Dus heb je een vraag of zit je met een kwestie? Kies een aanjager, klik en schiet je verzoek zijn of haar kant op.


Corina Kuiper
Corina’s hart is vol van ondernemerschap en innovatie. “Denk groot!” roept ze als ze ondernemers helpt bij het concreet maken van hun ideeën. En tegen wie dan dicht slaat: “Maar begin klein.” Ze verbindt je graag met mensen uit haar netwerk en ze weet alles van businessmodellen, fasemodellen en hoe je een PPS opzet of verduurzaamt.


Matthijs Bobeldijk
Wil je snel impact maken? Luister naar Matthijs: ‘Vind de juiste ambassadeurs en ga slim samenwerken. Dat kan, want onderwijs loopt echt niet achter en het bedrijfsleven neemt heus wel verantwoordelijkheid voor onderwijs.’ En intussen werkt Matthijs verder aan zijn missie: de transitie naar betekeniseconomie en beroepsonderwijs versnellen


Louise van der Heijden

Louise neemt graag een kijkje in andermans keuken, dat levert een zee aan inzichten op. Die ze op haar beurt net zo graag weer doorgeeft. Deed iedereen dat nou maar, dan kwam het helemaal goed in de beroepspraktijk en het onderwijs. Maar omdat uitwisselen niet vanzelf gaat helpt Louise: met het bedenken van nieuwe concepten of opzetten van samenwerkingsmodellen.

 

Joost Degenaar
Joost is niet bang voor een kras op de samenwerkingslak. Van fouten maken leer je immers het meest. Dus vooruit jongens in het mbo en hbo: deel die problemen en mislukkingen, daar word je wijzer van. En wat biedt Joost zelf? Steun voor up to date beroepsonderwijs en hulp bij ontwikkeling en impactmeting van Centres of Expertise.

Laura Roebroeck
Werken aan een gezonde, duurzame en eerlijke wereld, daarvoor springt Laura elke dag haar bed uit. Welke kennis en vaardigheden hebben vakmensen daarvoor nodig? Laura zoekt en duwt. En begin over transities in ons voedselsysteem en haar hart stroomt over. Wil je iets weten over het groene domein? Out of the box denken over duurzaamheid? Zoef, Laura rent alweer.

Thomas Boekhoud
Stilstand is achteruitgang, en daarom zie je Thomas zelden rustig achter een bureau zitten. Genoeg te doen daar buiten: er moet gefaciliteerd, ondersteund en aangemoedigd. “In de overtuiging dat met voldoende expertise en goede wil heel veel mogelijk is!” helpt Thomas het innovatievolgend mkb en de topsectoren in beweging. Want hé, stilzitten kan altijd nog!

 


Miriam Korstanje
Het Nederland waar Miriam in woont is één grote verzameling van PPS’en. ‘Iedereen les in een PPS!’, roept ze vrolijk tegen allen uit onderwijs en bedrijfsleven als ze door PPS-land tourt. Want die aansluiting beroepsonderwijs-arbeidsmarkt kan nog véél beter. Lastig? Vast! Miriam helpt met businessmodellen in soorten en maten. En daarna? Voort maar weer.


Heleen Verviers
Het mes snijdt bij Heleen aan twee kanten. Handig, want als communicatiedeskundige moet ze de taaiste materie snel en vakkundig fileren. Met gevoel voor essentie en oog voor detail. Harde noot? Ze kraakt hem voor je en dient hem op als smakelijk hapje. Altijd bereid om te experimenteren.


Sander van der Ham
Sander is dol op inhoud, cijfers en regels. Geef hem een ingewikkeld vraagstuk, vraag waarom het zo is en hij kauwt er net zo lang op tot het antwoord voor je ligt. Geanalyseerd, gemonitord en wel. Zelf houdt hij het graag simpel: “Op veel plekken gebeuren fantastische dingen. Dat moet je – met elkaar - koesteren, verbeteren én verspreiden.”

 


Frank Boode
Voor Frank is geen dag hetzelfde. Frank switcht net zo makkelijk tussen lijnen uitzetten, ontwerpen, en samenstellen als maken, ordenen en bijschaven. Vraag hem een idee om te zetten naar een belevenis met betekenis en hij heeft z’n handen al uit de mouwen gestroopt. Hij gelooft in de kracht van het verhaal, het collectief en het delen van kennis en ervaring.


Margriet Lautenschutz
Margriet duwt iedereen die door de regels van het Regionaal Investeringsfonds (RIF) het bos niet meer ziet in de goeie richting. En werkt soms zelf aan zo’n aanvraag mee, want al doende leert men! Vraag Margriet naar de klik die haar motor aanzet en ze antwoordt stralend: ‘Laat PPS’en shinen! Dàt en klankborden over energietransitie.’


Marije de Jonge
In Marije's hoofd is het nooit stil: 24/7 vliegen kansen naar verbindingen, ploppen ideeën op, springen vonken over, worden lijnen gelegd en dat levert bergen aan werk op. Dat ze met niet aflatende energie het liefst ook nog allemaal zelf zou uitvoeren. Dus: wil je een concept of idee aftappen uit dat borrelende brein? Mail of bel, want het kan dus wél!

 


Jacqueline Bijlsma
Van Jacqueline krijg je een goed-zo-sticker als je beseft dat je niet alle kennis zelf in huis hoeft te hebben. Weten bij wie je kennis kunt halen is veel effectiever. En geef dan gelijk wat van je eigen kennis en ervaring terug. Voila, samenwerken van buiten naar binnen. Goed zo Jacqueline!


Hans Maas
Verbinden, verbinden en nog eens verbinden: Hans knoopt alles en iedereen aan elkaar die zich met HBO-onderwijs en technische innovaties voor haven en stad bezig houdt. Omdat samenwerken nou eenmaal niet vanzelf gaat. En omdat denkers en doeners vaak een zetje nodig hebben om tegelijk in beweging te komen. Daarom: leve het netwerk! 


Laura Polder
Laura bouwt graag. Het liefst aan solide onderwijs waarin veel ruimte is voor dynamiek en waar studenten mee timmeren aan de weg naar hun toekomst. Want zo kent ze onderwijs, als een proces waar de lesplannen nooit klaar zijn en waar het werkveld ideeën de wereld in slingert waar je mee aan de slag kunt. Overtuigd? Stroop op die mouwen, bouwen!

 

Marcel van Wijk
Marcel heeft maar weinig woorden nodig als je hem vraagt waar hij voor in beweging komt: “Uitdagend techniekonderwijs is een recht van iedere werknemer en student. Ik focus mij op de ontwikkeling van skillsprogramma’s bij de fieldlabs.” Zo! Voor wie daar nog niet genoeg aan heeft: mail Marcel!


Dominiek Veen
Dominiek leeft voor het Nederland van morgen; als alles in sneltreinvaart ontwikkelt, digitaal over elkaar heen buitelt en verandert, hoe zorg je er dan voor dat het ICT-onderwijs goed aansluit op de arbeidsmarkt? En neem je daarin de huidige werknemers mee? Dominiek weet het:“Alleen ga je sneller, samen kom je verder. Samenwerken moet je dóen!”


Pieter Moerman 
Het kan hem niet complex genoeg zijn. Grote maatschappelijke thema’s die zowel politiek als maatschappelijk lastig op te lossen zijn, daar loopt Pieter warm voor. Op vakantie? Pieter neemt een  ingewikkeld governancevraagstuk mee. Wiel opnieuw uitvinden? Hoeft niet, Pieter kent iedereen die dat al deed. Want een dag niet ontrafeld of verbonden, is een dag niet geleefd. 

 

 

Contact
Katapult
Oranjebuitensingel 6
2511 VE Den Haag

070-3119717
hallo@wijzijnkatapult.nl 

 

 

 

 

 

 

 

BLIJF OP DE HOOGTE STEL JE VRAAG       PRIVACY    CC BY-NC 

VOLG ONS OP