Studiereis Estland: digitalisering, high tech en e-health

580 keer bekeken

Hier vind je de concrete resultaten van professionalisering: wat heeft het nou precies opgeleverd? En waar moet je aan denken als je zelf ook wilt professionaliseren; individueel, samen met een andere PPS, per thema, sector of regio. Wil jij ook een activiteit starten samen met Katapult? Neem dan contact op!

De focus van de reis is op de sector ICT met cross-overs naar Smart Industry / HTSM en (e)Health, met aanwezigen van vooral docenten en projectleiders uit mbo, hbo, maar ook studenten, bedrijven, zorginstellingen, regionale en landelijke overheid.

Tijdens de studiereis naar Estland geven we de Centra voor Innovatief Vakmanschap, de Centres of Expertise, de PPS'en in het RIF in Nederland en andere geïnteresseerden de mogelijkheid om te leren van de manieren waarop in Estland aansluiting wordt gezocht tussen onderwijs en bedrijfsleven. Hoe gaan onderwijsinstellingen, bedrijven en overheden in deze regio om met thema's als onderwijsvernieuwing, ondernemerschap en innovatie? Wat kunnen we leren van de manier waarop er wordt omgegaan met beroepsonderwijs in een zover gedigitaliseerde samenleving en hoe kunnen wij deze lessen toepassen in ons werk in Nederland?

Hieronder zie je diverse video’s, vlogs en blogs van diverse deelnemers, en het volledige programma! En check #wijzijnkatapult op twitter en Facebook.

Afbeeldingen

Videoverslag studiereis HTSM

Videoverslag dinsdag

Twitter

Contact
Katapult
Oranjebuitensingel 6
2511 VE Den Haag

070-3119717
hallo@wijzijnkatapult.nl 

 

 

 

 

 

 

 

BLIJF OP DE HOOGTE STEL JE VRAAG       PRIVACY    CC BY-NC 

VOLG ONS OP