SWOT Centre of Expertise Biobased Economy

473 keer bekeken

Hier vind je de concrete resultaten van professionalisering: wat heeft het nou precies opgeleverd? En waar moet je aan denken als je zelf ook wilt professionaliseren; individueel, samen met een andere PPS, per thema, sector of regio. Wil jij ook een activiteit starten samen met Katapult? Neem dan contact op!

"We gaan onze missie als business unit binnen de hogeschool nadrukkelijker uitdragen. Niet alleen financieel, maar ook maatschappelijk relevant. We brengen de biobased gedachte naar het basisonderwijs."

Petra Koenders, directeur CoE Biobased, aan het woord. "De sterkte-zwakte analyse beantwoordde aan mijn verwachtingen. Mijn team en ik hebben het ervaren als open en constructief. We stelden vragen over en weer. Het voelde als een frisse wind die bovendien goed uitpakte.

Objectieve experts legden de thermometer erbij om ons feedback en tips te kunnen geven en op blinde vlekken te wijzen. We kregen concrete tips die we nog vóór september kunnen verwerken, maar ook aanwijzingen voor de langere termijn. Het Centre of Expertise Biobased Economy gaat concreet aan de slag.

Wij gaan:

  • Als team binnen Avans en Hogeschool Zeeland werken aan onder meer verdieping en verbreding van de biobased economy naar het juridisch domein, marketing, business cases en het bouwdomein.
  • Het innovatieve karakter van onze activiteiten én organisatievorm explicieter uitdragen; ons onderscheidend vermogen sterker aanzetten en samenwerking zoeken. 
  • Bedrijven over de streep trekken om in de toekomst voor ons te betalen. De term publiek-privaat waarmaken.
  • Onze missie als business unit binnen de hogeschool nadrukkelijker uitdragen. Niet alleen financieel, maar ook maatschappelijk relevant. We brengen de biobased gedachte naar het basisonderwijs.

Zo dragen we daadwerkelijk bij aan een biobased society met een duurzaam ecosysteem.

Voor deze missie zetten we ons blijvend in!"

Afbeeldingen

Toegevoegde bestanden

Twitter

Op de kaart

Contact
Katapult
Oranjebuitensingel 6
2511 VE Den Haag

070-3119717
hallo@wijzijnkatapult.nl 

 

 

 

 

 

 

 

BLIJF OP DE HOOGTE STEL JE VRAAG       PRIVACY    CC BY-NC 

VOLG ONS OP