Webinar: Internationaal opschalen

23-03-2021

#Financiering #Opschalen #Nieuws #Regelingen

Op donderdag 18 maart heeft de webinar: Internationaal opschalen, het kan dus wel! plaatsgevonden. De webinar, georganiseerd door Katapult in samenwerking met de MBO Raad, was druk bezocht met meer dan 40 deelnemers. In de webinar werd informatie verschaft over aanmelding voor de zojuist gepubliceerde Erasmus+ CoVE regeling 2021.  

Daarnaast was Sijtske Ouderkerken aanwezig om te spreken over de Groene Hotspot Houten. Deze best practice uit een Center of Vocational Excellence (CoVE) heeft afgelopen jaar ervaring opgedaan met de Erasmus+ in de pilotfase van de regeling, en kon ons dus veel nuttige informatie verschaffen! 

Ook spraken Katapultmedewerkers Boudewijn en Miriam over de do's en don'ts voor aanmelding voor de regeling, en hoe Katapult hierbij zou kunnen ondersteunen. 

"Over het algemeen is er meer wél mogelijk dan niet mogelijk."

Benieuwd of u met uw project ook in aanmerking kunt komen voor de Erasmus+ CoVE regeling, of wilt u meer informatie over wat Katapult voor u kan betekenen? Neem dan contact op met Boudewijn Grievink. 

 

-- Nu de nieuwe regeling voor 2021 door de Europese Commissie gepubliceerd is, volgt op dinsdag 13 april een tweede, inhoudelijkere en technischere webinar over de Erasmus+ regeling. Meer informatie en aanmelden kan hier! -- 

Lees ook

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op LinkedIn Deel via WhatsApp

Laat een reactie achter