Winst aan twee kanten

30-09-2019

#Tool

De technologische ontwikkelingen gaan hard. Nieuwe technologiën ontstaan, bestaande worden verbeterd en innovatie na innovatie ziet het levenslicht. Dit stelt hoge eisen aan technisch personeel, zeker in Brainport Regio Eindhoven. Teclab speelt hierop in met topopleidingen op mbo-niveau 4+. Deze opleidingen sluiten aan op de behoeften van het bedrijfsleven. Studenten hebben daardoor een grotere kans op een goede baan in de hightechbedrijven en medewerkers van deze bedrijven kunnen bij Teclab hun kennis en vaardigheden ontwikkelen en vergroten. Teclab werkt nauw samen met bedrijven in de Brainport Regio Eindhoven. 

Teclab stelt aan de bedrijven zijn kennis, productie- en onderzoeksfaciliteiten ter beschikking. Samen ontwikkelen ze opleidingen, masterclasses, cursussen en workshops. Cruciaal is de rol van de docenten: dit zijn specialisten uit het bedrijfsleven. Ieder jaar worden vijftig nieuwe docenten opgeleid. Zo kunnen zij de meest actuele kennis overdragen aan de studenten.

www.teclab.nl

Manon Pijnenburg is HR-manager van AAE BV, een geavanceerde hightech machinefabrikant in Helmond. Lees hier haar verhaal.

Lees ook

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op LinkedIn Deel via WhatsApp

Laat een reactie achter