Bèta&TechMentality

Superhelden voor de techniek – hoe krijg je ze binnen, hoe houd je ze?

Technologie speelt een steeds grotere rol in de samenleving. Denk bijvoorbeeld aan de groeiende rol die ict en techniek spelen in de zorg of voor de energietransitie. De carrièreperspectieven in technische sectoren zijn dus uitstekend, maar de tekorten in verschillende sectoren lopen op. Bij het werven en opleiden van jongeren zijn nog grote stappen zetten door beter aan te sluiten op hun behoeften en drijfveren. Het Bèta&TechMentality-model laat zien hoe je een brede groep jongeren kunt inspireren voor techniek, de 7 Werelden van Techniek bieden daarvoor aansprekende contexten. En de kracht van taal en beeld geeft praktische tips rondom een effectieve communicatie.

 Platform Talent voor Technologie helpt docenten, opleidingsmanagers en bedrijven met het werven en behouden van technisch talent en biedt de volgende trainingen:

  • Informatiesessie  (60min) - gratis
    Je raakt bekend met het Bèta&TechMentalitymodel, de 7 Werelden van Techniek en de kracht van taal en beeld. Na de sessie ben je in staat om naar je activiteiten te kijken en deze zelf te verbeteren.
  • Inspiratiesessie (120min) - gratis
    Na een informatiesessie heb je nog een uur om eerste stappen te zetten in het aanpassen of ontwikkelen van je activiteiten. Dit doe je in groepen, onze coach ondersteunt je erbij.
  • Workshop (dagdeel) – eigen bijdrage
    Heb je een bepaalde activiteit voor ogen en wil je concreet direct een volgende stap zetten? Overweeg dan om tijdens een ochtend of middag met behulp van onze coach een ontwikkelsessie te volgen.

Interesse? Neem dan contact op met info@ptvt.nl