Feestelijke MKB!dee (eind)bijeenkomst

maandag 15 januari 2024 van 14:00 uur tot 19:00 uur

We zijn niet zo van het afscheid nemen hier. Doe ons maar een vrolijke startbijeenkomst met blije ondernemers die een subsidie ontvingen. Een feestje met mensen die een doel voor ogen hebben en niet kunnen wachten om aan de slag te gaan. Daar krijgen we zelf ook energie van. Maar aan alles komt een eind, zelfs aan de MKB!dee-regeling die zoveel ruimte bood om te experimenteren en daarmee heel veel mooie innovatieve projecten de wereld in hielp. Vaarwel MKB!dee : )

Maar zoals gezegd: wij zijn meer van het klinken, de slingers en confetti.

En daarom heffen we graag het glas met je op een nieuw begin!
Laten we 2024 gelijk goed beginnen. We nodigen je uit om op 15 januari tussen 16.00 en 19.00 uur samen met ons nog één keer te proosten op al het moois dat MKB!dee heeft voortgebracht. Om vervolgens gelijk de blik weer op de toekomst te richten. Want er ligt nog een wereld aan mogelijkheden voor je om de leercultuur in je bedrijf te versterken. Die brengen we graag voor je in kaart.

We sluiten af met een netwerkborrel en zorgen er voor dat je niet met een lege maag naar huis hoeft. Het definitieve programma en de locatie volgen nog!

Meld je nu vast aan:


Ik ben er bij! *
Naam *

Organisatie *

Emailadres *

MKB!dee-nummer/naam *

Ik heb mijn project al afgerond *Ik maak ook gebruik van de SLIM regeling *
Dieetwensen / Allergieen