Katapultdag verplaatst naar 14 april 2022

15-11-2021

#Nieuws #Katapultdag

Wat keken wij er ontzettend naar uit om elkaar weer live te ontmoeten op 23 november in de Fokker Terminal op de vijfde Katapultdag. Na ruim 1,5 jaar waarin er bijna geen fysieke evenementen konden plaatsvinden, hadden we een inspirerend programma voor jullie in elkaar gezet waarbij de vakmens en professional van de toekomst centraal staat. Vanwege het groeiende aantal besmettingen en de aangescherpte maatregelen, kunnen we de Katapultdag niet uitvoeren zoals we dat voor ogen hadden (een samenkomen van veel mensen in een ongedwongen setting) en hebben we besloten om dit evenement te verplaatsen.

Uiteraard zitten we niet bij de pakken neer. Een nieuwe datum is reeds geprikt: 14 april 2022. Noteer ‘m gelijk in je agenda, dan zorgen wij dat die dag het programma weer als een huis staat. En de winnaar van de Pro-motor Award? Die zal gewoon op 23 november bekend gemaakt worden. Daarover volgt later meer informatie.

Jullie hebben de afgelopen 1,5 jaar laten zien dat, ondanks de Corona crisis en de daarmee samenhangende beperkingen, er keihard doorgewerkt wordt aan de beroepspraktijk van morgen. En daar mogen we met z’n allen trots op zijn. Hou deze energie vast, dan doen wij dat ook!

Blijf allemaal gezond en blijf vooral doorgaan met jullie mooie initiatieven! We zien elkaar graag weer live in het voorjaar van 2022!

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op LinkedIn Deel via WhatsApp

Laat een reactie achter