Wat doet Katapult?

Binnen Katapult laten we de inspirerende voorbeelden zien, delen we kennis, leren we van elkaar en ontwikkelen we nieuwe goede voorbeelden. Op hoofdlijnen kun je het volgende bij ons vinden:

1. Een netwerk
Katapult verzamelt alle publiek- private samenwerkingen in een netwerk. Actiegericht werken zij hard aan het beroepsonderwijs en de arbeidsmarkt van de toekomst, in alle sectoren en door heel Nederland. Neem maar eens een kijkje op onze netwerkkaart.

2. Ontmoeting
Katapult organiseert aan de lopende band bijeenkomsten om samenwerkingsverbanden bij elkaar te brengen. Er is bijvoorbeeld maandelijks een Het-Kan-Dus-Wel sessie, waarbij we een publiek-private samenwerking bezoeken die uitblinkt op een specifiek thema. Of ga mee op onze studiereis, waarbij je prachtige voorbeelden van onderwijsinnovatie, innovatieve campussen en bijzondere samenwerkingen bezoekt. Ook is er de Pro-motor Award: de prijs voor een ambitieus idee. En de jaarlijkse Katapultdag, waar alle samenwerkingen samenkomen. Kortom: kijk snel in onze agenda voor alle bijeenkomsten en meld je aan.

3. Kennis
Katapult verzamelt kennis, nieuwe inzichten en goede voorbeelden van publiek privaat samenwerken. Door deze kennis in het netwerk te delen, voorkomen we dat het wiel niet steeds opnieuw uitgevonden hoeft te worden. Zoek in onze berichten naar de vele publicaties, tips, businessmodellen, informatie over financiering, beleidsstukken en nog veel meer. 

4. Individuele ondersteuning
Kom je er, ondanks inspiratie uit het netwerk, geleerde lessen tijdens ontmoetingen en de gedeelde kennis niet uit? Binnen Katapult zijn er meerdere experts en ervaringsdeskundigen die je kunnen helpen. Heb je behoefte aan advies op maat of een snelle vraag? Kijk op onze teampagina en leg contact. Samen helpen we elkaar.