Katapultdag

dinsdag 23 november 2021 van 12:00 uur tot 17:00 uur

Op 23 november 2021 zal de jaarlijkse Katapultdag plaatsvinden. Dé dag volledig in het teken van de meerwaarde van publiek privaat samenwerken. Aan de hand van de diverse maatschappelijke uitdagingen wordt zichtbaar waar pps meer waarde oplevert voor bedrijven, de maatschappij of het onderwijs. Hopelijk kunnen we op deze dag weer met z'n allen live bijeen komen. Mocht in het najaar blijken dat vanwege de COVID-19 maatregelen het niet mogelijk is, dan zal het evenement verplaatst worden naar het voorjaar 2022.

Binnen bestaande samenwerkingsverbanden en binnen scholen, bedrijven en overheden is de weg naar succes allang gevonden waar jij van kunt profiteren. In publiek private samenwerkingen (pps'en)  investeren, experimenten en innoveren docenten, studenten en/of werkgevers samen ten behoeve van toekomstbestendig beroepsonderwijs en beroepspraktijk. Dit gebeurt bijvoorbeeld door professionals uit het bedrijfsleven die lessen verzorgen, of door studenten die tijdens hun opleiding onderzoek doen voor een mkb-bedrijf. Het is daarmee een aanvulling op de samenwerking tussen beroepsonderwijs en bedrijfsleven die natuurlijk al tientallen jaren bestaat via bijvoorbeeld stages, praktijkgericht onderzoek, de beroepsbegeleidende leerweg (BBL), en landelijke samenwerking.  

Meld je hier alvast aan!

Voornaam*
Tussenvoegsel
Achternaam*
Organisatie*
E-mailadres*
Werkzaam bij deze pps (indien van toepassing)
Wil je een bijdrage aan het programma leveren (dat aansluit op het thema)? Geef dat hier aan en dan nemen wij contact op!
Dieetwensen/allergieen
Overige vragen/opmerkingen
AVG: Wij nemen jouw privacy serieus. Met de invulling van dit formulier geef je toestemming dat wij de door jou aangeleverde contactgegevens gebruiken voor de organisatie van de Katapultdag. Wij zullen de gegevens 2 maanden na afloop verwijderen.

Ntb