Kort en krachtig leren en innoveren in de praktijk *

Over de voordelen van nanoleren en het metrolijnconcept 

Klinkt vast bekend: het ‘gevecht om het talent’ botst bij veel ondernemers regelmatig met het gebrek aan tijd. Want: hoe neem je je medewerkers effectief en laagdrempelig mee in de snelle technologische ontwikkelingen? En wel op zo’n manier dat ze de kennis die ze opdoen gelijk praktisch toepassen in hun werk?  

In deze interactieve workshop presenteert Tim van der Voord de do’s en don’ts van nanoleren vanuit de ervaringen met het metrolijnenconcept van de Smart Makers Academy. Ook ga je praktisch aan de slag met de toolbox van de Smart Makers Academy.  

Met bijdragen van: 
Tim van der Voord, projectleider Smart Makers Academy en Katapult

Doelgroep:
Aanbieders van LLO, voor mkb’ers die handen en voeten willen geven aan een lerende organisatie en pps’en die gezamenlijk vorm willen geven aan leven lang leren (en eventueel Smart Makers Academy willen worden).

Type sessie:
Het kan dus wel

Kijk/leestip:
https://www.techniekpact.nl/nieuws/laagdrempelig-en-aantrekkelijk-digitaliseren
https://www.wijzijnkatapult.nl/durven-vernieuwen-hoe-smart-makers-academy-met-open-badges-llo-en-certificering-transformeert/
https://www.wijzijnkatapult.nl/van-veterstrikdiploma-naar-waardevolle-certificering-de-smart-makers-academy-in-de-maakindustrie/

 

BEKIJK HIER DE PRESENTATIE VAN DEZE SESSIE TERUG