Masterclasses: Vergroot je meerwaarde voor het mkb

Wil jij, vanuit het onderwijs en/of je publiek private samenwerking, je waarde voor meer mkb-bedrijven vergroten? Jaarlijks organiseren wij de training: Vergroot je meerwaarde voor het mkb, waarin deelnemers tips en tools aangereikt krijgen om vanuit onderwijs de meerwaarde voor het mkb te vergroten. Aan de hand van 5 thema's hebben verschillende experts een masterclass gegeven.

Mkb
Het mkb is de groeimotor van de Nederlandse economie. Van de ruim 10.000 partners die deelnemen aan een publiek-private samenwerking (pps) behoort 80% tot het mkb. Tegelijkertijd werkt 96% van het mkb nog helemaal niet samen met het onderwijs. Dat is een gemiste kans. Deze kleine(re) bedrijven moeten het juist van samenwerking hebben. Om hun personeelsbestand up-to-date te houden, om nieuw talent aan te trekken en te behouden en om te profiteren van innovaties op het gebied van duurzaamheid en digitalisering.

Thema's
Aan de hand van 5 thema’s (doelgroep, aanbod, pitch/storytelling, communicatie en account- en relatiemanagement) word jij gevoed met theorieën die direct toepasbaar zijn in de praktijk. Vanuit de eerdere training die is gegeven hebben wij per thema de kern eruit gehaald, zodat jij in korte tijd kennis op kunt doen die meteen toe te passen is in de praktijk.

Meer weten en lezen over dit thema? We ontwikkelden samen met een aantal pps’en de toolkit vergroot je waarde voor het mkb.